Carta Oberta als joves de l’Alt Maresme

En motiu dels nostres primers 90 dies de vida, Joves per la Terra, l’assemblea de joves independentistes revolucionaris de l’Alt Maresme, fem pública aquesta carta adreçada a tots els joves del nord de la comarca.
Us animem a sumar-vos al combat per un país lliure de persones lliures!
TOT ESTÀ PER FER I TOT ÉS POSSIBLE!

 Carta Oberta als joves de l’Alt Maresme


Avui 21 de de març el nostre col·lectiu, Joves per la Terra, l’assemblea de joves independentistes i revolucionaris de l’Alt Maresme, complim tres mesos de vida.

El nostre col·lectiu va nàixer amb els següents objectius:

– Fer agitació i propaganda a favor a de la independència i de la justícia social.

– Agrupar a tots els joves independentistes del nord de la comarca i amb inquietuds pel model de societat en la què vivim i que pensen que cal canviar les coses.

– Reivindicar alternatives d’oci juvenil i solucions a les nostres problemàtiques.

– Denunciar totes les injustícies que coneixem.

– Estendre el discurs de la lluita feminista i ecologista entre els joves.

D’aquests 90 dies en fem una valoració molt positiva: Cada vegada som més gent de més pobles, ens hem presentat a Calella i a Malgrat de Mar, hem pintat 5 murals independentistes, de denuncia a la MAT i pel 8 de març, dia de la dona treballadora (a Tordera, a Sant Pol de Mar, a Arenys de Munt i a Pineda de Mar), hem denunciat injustícies sense pèls a la llengua i a porta tancada ens hem format per millorar el nostre discurs i la nostra pràctica diària. També, vam anar a autoinculpar-nos pel 9N tots junts als jutjats d’Arenys de Mar  i hem presentat el llibre “Introducció a la història dels Països Catalans” a Malgrat de Mar.

Durant les properes setmanes encararem les següents feines: Preparar una primavera farcida d’accions i d’actes de Joves per la Terra, treballar campanyes de diversos temes que ens preocupen, com ara els atacs al català i que la policia espanyola es passegi com a casa seva pels nostres carrers, seguir fent agitació independentista i revolucionària.

La nostra assemblea pretén ser un espai de trobada vostre, de tots els joves de l’Alt Maresme, per proposar coses i debatre idees. La independència i la revolució ens necessita actius, us necessita actius. Cal tenir present que els mesos que ara venen són uns mesos crucials i decisius per la història del nostre país. La batalla està completament oberta i l’hem de guanyar, i per guanyar cal organització i mobilització constant. Si perdem perquè no ens vam organitzar quan estàvem a punt de guanyar, què els hi direm als nostres fills i néts? Que vam estar a punt? O que vam estar a punt però no ho vam aconseguir perquè no vam treballar-hi? La victòria, depèn de nosaltres, del poble català. Duem samarretes, cridem als concerts, tot… Però hem de treballar en positiu i hem d’anar a convèncer als que no ho estan encara de que anem a construir un país lliure de persones lliures!

Per tot això i perquè PODEM FER-HO POSSIBLE, uniu-vos a Joves per la Terra i canviem-ho TOT!

Si no ets tu, qui? Si no es ara, quan?

INDEPENDÈNCIA I REVOLUCIÓ!

Joves per la Terra (Col·lectiu de l’Alt Maresme)

Alt Maresme, 21 de març de 2015.


 

Carta Oberta als joves de l’Alt Maresme en PDF: Carta oberta als joves de l’Alt Maresme

 

JovesPerLaTerraNegre