[Ràdio Arenys de Munt] Mural ‘Dones lliures en una Terra Lliure’ a Arenys de Munt

asdf

Joves per la Terra de l’Alt Maresme van pintar diumenge el mural ‘Dones lliures en una Terra Lliure’ a Arenys de Munt. En concret a la paret de la canalització de la riera a l’entrada del poble. Com cada any, el 8 de març, van tornar a omplir els carrers i les places per visualitzar la realitat social i personal que les dones viuen arreu del món, fent actes com la pintada d’aquest mural.

Joves per la Terra reclamen que les dones no siguin discriminades en un mercat laboral on les dones acaparen el gruix dels contractes a temps parcial, en els sectors més precaris i cobrant un 20% menys de salari. Entre d’altres també es fan ressò de que siguin les dones les que continuen assumim les tasques de cures, de la criança i del manteniment quotidià de la vida. El 8 de març també ha servit per recordar que estem vivint moments generals de descontent polític, d’escepticisme i de noves propostes per aconseguir radicalitzar la democràcia.

Enllaç a la pàgina web de Ràdio Arenys de Munt: http://www.radioarenysmunt.cat/index.php/noticies/3663-joves-per-la-terra-de-l-alt-maresme-van-pintar-diumenge-el-mural-dones-lliures-en-una-terra-lliure-a-arenys-de-munt

11000498_795650530482106_8985585774144761414_n

Mural “Dones lliures en una Terra lliure”