Valoració conjunta respecte els resultats de les eleccions del 27S

Des de Joves per la Terra (Col·lectiu de l’Alt Maresme), l’AJIC (Assemblea de Joves Independentistes de Cerdanyola), l’AJIS (Assemblea de Joves Independentistes de Sants) i L’Espurna AJIB (Assemblea de Joves Independentites de Badalona) volem manifestar el següent respecte els resultats de les eleccions al Parlament de Catalunya del 27 de setembre:CQVRpAtWcAAmsdW

1. La victòria del les forces independentistes tan en vots com en escons, aconseguint la majoria absoluta al Parlament de Catalunya, legitima l’avenç del procés cap a la Ruptura Democràtica per la Independència.

2. Celebrem els bons resultats de la CUP, qui pot eixamplar la base social de l’independentisme, que creix per l’esquerra. Cal dotar de molt més contingut social el projecte independentista. Per tant, cal enfortir la CUP, per continuar desplegant la Unitat Popular arreu del territori.

3. La llibertat d’un poble no porta el nom de cap persona. Així que no acceptarem cap dilació ni xantatge dels gestors de l’autonomisme. El vostre temps s’ha acabat. La construcció de la República Catalana es farà des de baix a l’esquerra.

4. Cal que el poble català i el seu jovent s’organitzi per defensar el mandat democràtic sorgit de les urnes. No ho podem fiar tot als parlamentaris. Si hem arribat fins aquí ha estat per la força exercida al carrer.

5. Joves per la Terra (Col·lectiu de l’Alt Maresme), l’AJIC (Assemblea de Joves Independentistes de Cerdanyola) , l’AJIS (Assemblea de Joves Independentistes de Sants) i L’Espurna AJIB (Assemblea de Joves Independentites de Badalona) contribuirem en el desplegament de la Unitat Popular i en l’avenç del procés de Ruptura amb l’estat espanyol. Animem a les assemblees de joves independentistes i revolucionàries a fer el mateix i a unir esforços en aquesta cruïlla històrica pel nostre país.

29 de setembre de 2015, Països Catalans

Logos fundacionals junts