Neix la coordinadora d’Assemblees de joves per la Unitat Popular

Neix el nou espai de coordinació.

Assemblees i col•lectius locals de joves independentistes i d’esquerres creen un nou espai de coordinació, de suport mutu, formació i debat.

IMATGE WEB ASS

Assemblees de joves per la Unitat Popular és el nou espai de coordinació que assemblees i col•lectius de joves independentistes i d’esquerres dels Països Catalans sotasignants, entre els quals Joves per la Terra (Col·lectiu de l’Alt Maresme) hem creat amb l’objectiu de millorar i reforçar la nostra tasca. Després de comprovar que compartim ideologia i visions polítiques i estratègiques, el passat 28 de desembre de 2015, a la vila insubmisa i republicana de Celrà, vàrem celebrar el Congrés Fundacional d’aquest nou espai. Són varis els motius d’aquest pas endavant, i l’objectiu és doble: reforçar els diferents projectes locals existents i aportar el nostre granet de sorra en la lluita per la República Catalana independent.

Reforçar la tasca de les assemblees de joves. L’espai de coordinació esdevindrà un espai de formació (imprescindible), de suport mutu (material, intel•lectual, humà…) i de debat ideològic, estratègic i polític. El nostre objectiu és impulsar la visualització i tasca dels projectes locals per fer-los referents en els seus àmbits territorials, tot aprenent els uns dels altres compartint experiència i referencialitat.

portada twitter

Contribuir en la lluita del poble català per al seu alliberament nacional i social. Volem participar activament del moment polític històric actual que viu Catalunya i la resta dels Països Catalans. El moviment popular per la independència no pot desmobilitzar-se, i des de i amb les nostres assemblees locals el continuarem impulsant de manera coordinada. Ens trobem en una cruïlla històrica pel nostre alliberament, i no podem romandre passius davant d’aquesta situació.

Som les Assemblees de joves per la Unitat Popular. Cal continuar acumulant forces, enfortint i enllaçant les lluites i reivindicacions socials entorn al projecte independentista per exercir la Ruptura. La República Catalana és l’eina que ens ha de permetre avançar cap al socialisme, cap a l’extinció del patriarcat i cap a un model de societat sostenible i ecologista. Considerem a la CUP i altres organitzacions municipals germanes les nostres referents, creiem que són l’eina a reforçar per construir i eixamplar la Unitat Popular.

La campanya “Des de tots els racons, el jovent en lluita!” finalitza amb la creació d’aquesta nova eina de la qual ens dotem les assemblees i col•lectius de joves.

Amunt el jovent en lluita! Visca la Terra!

LOGO ASS JOVES

Assemblees de joves per la Unitat Popular

www.assembleesdejoves.cat

www.facebookc.com/assembleesdejoves

www.twitter.com/assembleesjoves (@assembleesjoves)

info@assembleesdejoves.cat

 cartell coordinadora

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Assemblea de Joves Independentistes del Berguedà

Assemblea de Joves Independentistes de Cerdanyola

Assemblea de Joves Independentistes de Sants

L’Espurna – Assemblea de Joves Independentistes de Badalona

Jovent Mataroní

Som Joves – Alt Empordà

Joves per la Terra (Col·lectiu de l’Alt Maresme)

joves_png_negre retallat

www.facebook.com/jovesaltmaresme

www.twitter.com/jovesaltmaresme (@jovesaltmaresme)

jovesaltmaresme@gmail.com