Documentals

  • Llavors de Llibertat: Cala i la generació oblidada

Un recorregut per l’independentisme seguint la vida de Josep de Calassanç Serra i Puig ‘Cala’. Un documental de David Andreu i Josep Sabaté.

  • Terra Lliure, punt final

En aquest documental, per primer cop, trobareu tots els debats polítics al voltant de l’estratègia armada, el procés de creació de Terra Lliure, els debats interns, les expulsions, les divisions i el procés de dissolució. Terra Lliure, punt final és explicat pels seus protagonistes principals, i alhora, pels seus coprotagonistes antagònics, sense cap tabú.

  • El combat Maulet continua

Documental amb entrevistes a militants de l’esquerra independentista que han passat per l’organització de joves Maulets. Fet en motiu del 20è aniversari de l’organització.

 

  • Retorn a la Terra lliure

Els autors d’aquest documental van néixer quan la organització armada Terra Lliure va començar a actuar. Quan es va dissoldre tenien 15 anys. Ara han volgut saber qui eren aquells joves que van decidir canviar la història del país mitjançant les armes. Han parlat amb cinc dels fundadors, ideòlegs i militants actius d’aquella organització.