Neix ‘Joves per la Terra’, un nou col·lectiu juvenil independentista de l’Alt Maresme

Un grup de joves d’entre 16 i 24 anys hem decidit ajuntar-nos per crear ‘Joves per la Terra’, un col·lectiu per lluitar per la independència i la justícia social. Som joves de diverses poblacions com ara Malgrat de Mar, Pineda de Mar, Calella, Sant Pol de Mar… Creiem que ara no és moment d’abaixar el ritme, sinó tot el contrari, hem d’estar més forts que mai per presionar els polítics a que obeeixin el que el poble demanem des de fa temps: construir un nou país més just i més solidari.

Cal que els joves ens impliquem en la lluita per la independència i per construir un present i un futur millors. Vivim en una societat immersa en una crisi de valors, de moral i d’ètica i cal treballar per capgirar les coses. No podem quedar-nos immòbils ara que tenim més a prop que mai l’oportunitat d’alliberar Catalunya després d’anys i anys de lluita al carrer. Ni podem quedar-nos immòbils mentre la pobresa s’estén, mentre hi ha gent que té diners amagats a Andorra i d’altra que no es pot pagar els estudis o que ho passa malament per arribar a final de mes.

Hem de donar resposta a totes les problemàtiques que ens envolten. I nosaltres hem decidit fer-ho ajuntant-nos per crear aquest nou col·lectiu per oferir eines i alternatives al jovent de l’Alt Maresme per avançar cap a una societat de persones lliures en un país lliure.

Animem a tot el jovent que vol la independència i una societat millor a formar part d’aquest projecte engrescador!

Podeu llegir la nostra definició a: https://jovesaltmaresme.wordpress.com/qui-som

Podeu llegir el nostre manifest fundacional a: https://jovesaltmaresme.wordpress.com/manifest-fundacional

Alt Maresme, 21 de desembre de 2014.

JovesPerLaTerraNegre

http://www.jovesaltmaresme.wordpress.com

Twitter: @jovesaltmaresme

Facebook

jovesaltmaresme@gmail.com