El jovent ens autoinculpem pel 9N! – 02.01.15

El col·lectiu juvenil independentista i revolucionari de l’Alt Maresme Joves per la Terra hem convocat avui dia 2 de gener de 2015 a Arenys de Mar al jovent del nord de la comarca a autoinculpar-se pel procés participatiu del 9 de novembre.

Des de Joves per la Terra considerem que el 9N de novembre va ser una mostra de la voluntat del poble de Catalunya ha independitzar-se democràticament de l’Estat espanyol, i trobem inadmissible la persecució política i la criminalització que van fer i encara fan els aparells de l’Estat a la votació.

Considerem que perseguir política i judicialment la voluntat de la gent a expressar el que pensa és una mostra de la feblesa democràtica de l’Estat espanyol. Nosaltres no volem formar part d’un Estat que prohibeix votacions, que prohibeix manifestacions, que prohibeix protestar i que ataca la nostra cultura i la nostra llengua.

Conscients que hem estat el poble el que ha empès a la classe política a fer possible el 9 de novembre tot i que no era el tipus de “consulta” ni la fórmula de pregunta que volíem, creiem que és el mateix poble el que hem d’assumir la responsabilitat, ja que sense la mobilització  popular constant no haguéssim arribat fins aquí ni continuarem avançant.

És per això que des de Joves per la Terra cridem a tot el jovent de l’Alt Maresme a autoinculpar-se pel 9 de novembre i a seguir mobilitzant-se per aconseguir la independència que ens permeti iniciar un procés constituent en el camí de la construcció dels Països Catalans.

L’autonomisme s’ha acabat, ara volem ser un país normal, volem ser un país lliure basat en la justícia social!

El jovent alcem la veu per un país lliure, just i solidari!

Alt Maresme, 2 de gener de 2015